Akvarijumske ribice

U ponudi imamo veliki izbor akvarijumskih ribica koje uvozimo sa različitih destinacija i to najčešće iz Singapura, Kine, Južne Amerike,…. Pored uvoznih ribica u ponudi imamo i akvarijumske ribice iz sopstvene proizvodnje. Proizvodnju akvarijumskih ribica i uvoz imamo u kontinuitetu tokom cele godine. Na zahtev kupaca moguć je dogovor oko uvoza određenih vrsta ribica, akvarijumskog i terarijumskog bilja.

Uvozne ribice puštamo u prodaju nakon karantina koji traje 21 dan. Sve vrste koje smo pustili u prodaju su sigurno zdrave i ukoliko su nam pojedine vrste ribica sumnjive ne prodaju se sve dok ne budemo sigurni u njihovo zdravlje. U trenutku kada istekne karantin za ribice, puštamo u prodaju sve zajedno i uvozne i ribice iz naše odgajivačnice tako da imamo u ponudi oko 80-100 vrsta ribica odprilike svakih 3 nedelje.

Trudimo se da u svakoj novoj ponudi budu neke vrste koje nisu bile duži period ili neku novu vrstu ili novu varijaciju. Imamo veliko iskustvo sa akvarijumskim ribicama i spremni smo da našim kupcima pomognemo sa bilo kakvim savetom ukoliko smo sigurni da će on biti koristan.

Za kupce koji nemaju mogućnost da dođu po ribice postoji mogućnost slanja. Nakon naše ponude koju šaljemo i sa kojom obaveštavamo naše kupce, kupci imaju mogućnost da nam pošalju rezervaciju ribica koju mi možemo da sačuvamo par dana do njihovog dolaska ili našeg slanja ( naravno samo za vrste koje nisu u trenutku rezervacije rasprodate ).


DOCTOR-FISH

sports-activities-samui-garra-rufa-fish-spaU našoj ponudi uvrstili smo i ribice koje su popularne i poznate kao GARRA RUFA (DOCTOR FISH).

Koriste se za tretman kože,kod lečenja psorijaze,ispucale kože,…

Mesta u kojima se mogu naći ove vrste tretmana su najčešće spa centri, banje, saloni za negu tela, saloni za pedikir….

Ovu vrstu riba nekada već imamo na lageru, a ukoliko je nemamo ili želite veću količinu moguće je poručiti.

Njena cena zavisi od poručene količine.

Pratite nas:

Prijavite se za obaveštenja

Back to Top